Bröderna Sundins Entreprenad

Bröderna Sundins Entreprenad startades 1989 i Hedesunda, av bröderna Peter och Kalle Sundin. Målet är nu, precis som då, att leverera hög kvalitet till ett vettigt pris. I vår kundbas finns bland annat Rolba, Neova, Hedesunda Saminköp, Skanska och Svevia. Vi är 16 heltidsanställda i företaget och under högsäsong är vi ytterligare tre till fyra säsongare i företaget.

Vår verkstad i Hedesunda ligger på 1000 kvadratmeter med kontor och personalutrymmen. Där har vi en travers som lyfter 5 ton, golvvärme och modern utrustning som gör det lättarbetat för vår personal. Verkstaden är byggd 2009 samt utbyggd 2019 med den nya avdelningen gjord för svetsjobb. På så vis effektiviserar vi arbetet både med legotillverkning och maskinreparationer.
​​​​​​​
2005 blev vi utsedda till Årets företagare i Gävle kommun.

​​​​​​​Motivering:
”Peter Sundin har lyckats driva ett framgångsrikt företagande, samtidigt som han, genom sitt tydliga engagemang för företagens utveckling i Hedesunda, och sin ambitiösa attityd och ständiga närvaro i allehanda viktiga frågor, har visat vägen för befintliga och nytillkomna entreprenörer i Hedesundabygden.”